Happy friday!

Oj, den här veckan har verkligen rusat iväg, värre än vanligt. Vi har haft mycket att göra och förbereda inför resan. Det är ju bara tre dagar kvar tills vi åker! Iiiih! Kommer ihåg när vi bokade resan i januari. Då kändes slutet av april väldigt avlägset. Men nu är vi nästan där.

Igår passade vi på att träffa lite kompisar, mammor o bebsar som vi umgåts med sedan Maja fötts. Det är så kul att få följa hur alla växer (bebisarna förstås, mammorna krymper istället, precis som det ska vara!). Vi åt en mycket trevlig lunch. Vi hann även med att hämta ut lillans pass, hon blev så söt på passfotot! Slank även förbi Babyland, vi bytte de "vanlga" solglasögonen mot ett par med band runt huvudet så att de ska sitta bättre och så att Maja inte kan dra av sig dem lika fort.
28524-1170
Se så söt hon blev i dina nya fina glasögon. Hon njöt av att inte bli bländad av den härliga vårsolen på prommis igår på stan.

Idag ska vi bege oss till Farsta C för att fixa det sista. Jag ska shoppa bikini, solkräm och annat nödvändigt. Tänkte inviga Maclaren utomhus på vägen dit. Tänkte att det kunde vara bra att öva sessan lite innan resan så att hon inte blir jättechockad av den nya vagnen.

Nä, nu ska jag passa på att göra mig iordning medans lillan sover.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.