Hos läkaren

Tidigt imorse var det dags för lillans sex månaders-kontroll. Hon var jättetrött och ville inte alls bli undersökt. Läkaren tyckte att hon var lite svag i armarna, men jag tror att hon bara var arg. Hon har nämligen klarat av den övning man ska göra flera gånger idag. Och alldeles nyss rullade hon runt (har gjort det ett tag, men väldigt sporadiskt och inte alls särskillt intresserat). Andra saker man "ska" kunna vid sex månader är: jollra två stavigt (Maja säger mest dadadadada hela dagarna) och flytta en leksak mellan händerna (det gör hon, duktiga tjejen).

Vi passade även på att väga och mäta. Nu väger hon 8 280 gram och är 67.5 cm lång (bara en halv centimeter längre än sist). Men läkaren sa att kurvorna såg jättefina ut så det är väl bra.

Publicerat i Maja:

8 tankar på “Hos läkaren”

  1. Vet precis hur det är, när vi var på den kontrollen ville Oliver inte heller visa sitt bästa. Men så är det, huvudsaken är att allt är bra och att de mår bra.Lycka till på er resa!Ha det gott, Sofia

  2. ”ska” kunna ja… det är ju så mycket med det där… Vilgot har också rullat runt väldigt sporadiskt. Inte alls hela tiden liksom.. han säger inte dadada heller… men han och jag är glada ändå. Han är ju inte 6 månader förrän på söndag haha! De väger nästan exakt samma! Ville vägde in på 8270 igår =) 69.8 lång.Skönt att allt va bra!

  3. det är sjukt vad fort tiden går! Snart kommer hon vara en liten tultande ettåring 🙂 vi måste ses snart! Åker ni på semester nu till helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.