At the airport

28524-1169

Inom kort kommer jag ju att befinna mig på Arlanda. Jag älskar flygplatser. Atmosfären är så förväntansfull och internationell. Jag har alltid pirr i magen när jag ska flyga. Jag brukar prioritera bekväma kläder och en god bok som resesällskap. Den här gången blir det nog lite annorlunda, med tanke på att jag och sambon har en liten sexmånadersflicka att ta hand om och roa på flyget. Men jag har en liten förhoppning om att jag ska få en minut över så att jag kan njuta också.

Hursomhelst, detta skulle jag gärna ta med mig på resan:
Flygplanssmycke från lovethatcharm.com ♥ Sovmask från evsaunderklader.se ♥ Vit kofta från D&G Dolce & Gabbana ♥ Randig t-shirt från Lindex ♥ Rosa ipod från Apple ♥ Vatten från Evian ♥ Solglasögon från Yves Saint Laurent ♥ Resväska från Louis Vuitton ♥ Resväska på hjul från Wedins ♥ Byxor från H&M ♥ Handväska från Bottega Veneta ♥ Pasfodral från Blaelefant.se ♥ Sjal från H&M ♥ Mama ♥ Boken "Breakfast at Tiffany’s" ♥ Flats från Asos.com

6 tankar på “At the airport”

  1. åååå vad avis jag blir….vill också resa och gå å ströva bland flygplatsbutikerna. Arlandas är dock inte så rolig…men Kastrup….mmmmhoppas semestern blir underbarkramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.