Håll utkik!

God morgon 25 år+1 dag! Oj, vad gammal jag är 😉
Vaknade o det var vitt på backen, suck. Men vädergubben på tv:n lovar 8-9 grader redan imorgon. Skönt! Vill ju ha vår nu.

Datorn krånglade igår så jag hann inte blogga något på min stora dag. Kan i alla fall avslöja att jag fick så fina presenter. Lars Winnerbäck-konsertbiljetter till i sommar. Ja! Jag älskar honom. Av syrran fick jag en dos av mammalyx, nämligen ett presentkort på Stockholm Day Spa. Gäller bara att lyckas välja en behandling, de erbjuder hur många som helst. Av familjen fick jag något jag önskat mig, men inte vågat hoppas på. En digital systemkamera! Så räkna med grymma bilder här på bloggen framöver. Fick även kläder. Det var så roligt. Jag kryssade för lite saker i Laredoute-katalogen i vintras, men jag hade ingen aning om vad. Så det blev en verklig överaskning igår när jag packade upp de mjuka paketen. Ska bara prova och se så att de passar, men det hoppas jag.

Och jag vill ju förstås fortsätta att fira min födelesdag även idag. Och det tänker jag göra med er, kära läsare. Därför kommer det upp en liten tävling senare under dagen. Så håll utkik!

5 tankar på “Håll utkik!”

  1. Åh glömde gratta igår!! Grattis i efterskott!! Vi ska också på Lars Winnerbäck i sommar (Göteborg), jag fick det i julklapp! Åh digital systemkamera!! Vet inte vad det blir förmig ännu… fyller 30 om en månad. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.