Fixarmåndag

Mycket fixande idag. Har ordnat upp några ärenden på nätet nu på förmiddagen och alldeles strax ska vi in till stan och fixa inför resan. Det känns skönt när jag får struktur på saker och ting (har en tendens att vara lite slarvig). Annars blir det en lugn vecka, tror jag. Imorgon blir ju förstås lite speciellt, fyller ju 25 år. Men annars ska vi mest förbereda oss inför resan.

3 tankar på “Fixarmåndag”

  1. RATTFYLLERI ger 3 begravningar i veckan. Läs gärna mitt inlägg om det, och lova att aldrig utsätta dig själv eller någon annan för denna fara. Vi måste bry oss.

  2. Woho! 25-års födelsedag alltså? Jag har min om en månad
    – vet fortfarande inte hur vi ska fira. Blir det något mer firande än resan för dig?

  3. hehe… vet hur det är, jag är oxå lite slarvig men visst är det skönt när man har fixat allt det där man ”måste” göra 🙂 Grattis i förskott oxå!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.