Sittvagn?

28524-1157

Jag har börjat fundera på om det inte börjar bli dags för Maja att byta till sittvagn. Vi testade den hemma hos Mormor o morfar för några veckor sedan, men då kändes hon fortfarande för liten. Men nu sitter hon ju själv. Hon brukar få sitta upp en hel del i liggvagnen när hon är vaken. Men det är lite ostadigt ännu så det blir inga längre stunder. Men hon tycker att det är så kul att få kika på omgivningen. Vi ska ju till Egypten om två och en halv vecka och då kommer vi ju att använda Maclarenvagnen, och den är ju till och med framvänd (!) och även om det finns liggläge på den så kommer hon ju att sitta en hel del i den. Kanske är det klokast att vänta med vagnbytet tills vi kommer hem?

I övrigt så älskar jag ju liggdelen och jag tycker inte att sittdelen är särskillt snygg alls. Vet inte riktigt hur jag tänkte när vi köpte vagnen, jag tittade knappt åt sittdelen. Det kändes väl för avlägset.

Publicerat i Maja:

7 tankar på “Sittvagn?”

  1. Hur gammal är hon? Tycker absolut att du kan börja använda den nu! Blir hon inte rastlös av att ligga? Du kommer märka att hon blir mkt mer intresserad och vill vara med när hon får sitta o kika lite. Men du behöver ju inte ha henne helt sittandes upp? Finns det inget mellanläge på vagnen? Stora tjejen! Tror det kommer bli super när hon får sitta o kika lite. 🙂 Hoppas allt är bra annars, bilderna från dopet var jättefina! Kramar!

  2. Jag bytte till sittvagn när Nora var ca 4,5 månader. Eftersom det är fullt liggläge så är det ju ingen fara, då kan hon ju ligga ner också och vila ryggen ibland eller sova lite.

  3. Hon ser ut att sitta jättefint! Vet inte ritkigt hur gammal hon är men min lillkille började sitta när vi åkte utomlands vid 5mån i en framåtvänd paraplysulky sen när vi kom så köpte vi en sittvagn direkt och den är också framåtvänd. Han älskar att åka framåt ser mycket mer då =) Jättefina dopbilder!

  4. Sofia S: Tack för dina kloka ord! Maja blev 6 månader igår. Liggvagnen går att ha i fullt liggläge också. Än så länge har jag inte märkt att hon är rastlös när hon är vaken. men hon tycker att det är såå spännande att sitta upp i liggvagnen när hon gör det.Jenny: Precis, vår vagn har också fullt liggläge.Angel: Tack!Sandra: Maja ska snart också åka i framåtvänd paraplysulky. Men om vi byter till sittvagn kommer jag köra den bakåtvänd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.