Dopet

28524-1156

Majas dop i lördags gick jättebra. Lillan skötte sig exemplariskt, även om hon tyckte att det var lite långtråkigt i kyrkan (tills hon hittade sidenbandet kring midjan att tugga på). Men hon var lugn när prästen höll i henne och ville helst göra ett svanhopp ner i dopfuntet. Vi hade mottagningen hemma hos mina föräldrar. Sextio personer bjöds på bulgursallad med rostbiff och pastrami. Och doptårta förstås. Vi köpte tårtan på Chokladhuset i Nynäshamn. Det blev en rosa prinsesstårta, men istället för den ordinära sockerkakan hade vi chokladkaka och vaniljkrämen var utbytt till chokladkräm. Den var jättegod!

Maja fick många fina doppresenter. Smycken, böcker, skor, pengar och en Maclaren sulkyvagn. Sessan tyckte att det var urkul med kalas och var vaken större delen av dagen. Det blev en  mycket trevlig och lyckad tillställning!

28524-1155

Publicerat i Maja:

5 tankar på “Dopet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.