Sitta vackert

28524-1152

När vi kom hem från Göteborg i söndags upptäckte vi något. Vår lilla sessa kan sitta själv! Hon är så söt och ser så stor ut. Hon tycker dock att det är lite läskigt och sitter på helspänn men i morse började hon så smått leka med leksakerna som jag lagt fram åt henne. Stora tjejen!

Publicerat i Maja:

17 tankar på “Sitta vackert”

  1. Haha! Ja, vi upptäckte det också en dag för nån vecka sen! Hur gick det till liksom?! Nu kan han helt plötsligt sitta och leka….??! What!? ;)Söt hon är då!

  2. Hon är så underbar!! Lilla vännen! fick du mitt meddelande på FL om lösenordet till bloggen?Hoppas ni mår bra och att ni har haft en underbar påsk! Många kramar!

  3. Okej.. Det var många dagar det! Jag är på 4 dagar övertid nu o börjar redan bli en plåga för min omgivning. haha! Jo jag hopppas oxå h*n vill komma ut snart! Men men.. Den som väntar på nåt gott… 😉 Ha en fin dag!

  4. hej Stina, måste bara fråga om du åkte med en buss från slussen idag tidigt i morse? Jag är helt säker på att det var du, annars har jag fel på synen 😛 Svara gärna i min blogg =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.