Busy week

Har fullt upp med att landa efter helgen för att ladda om och förbereda dopet, som är på lördag… Puh, det är tur att vi har sådana fantastiska far- och morföräldrar som hjälper oss så mycket. Har precis beställt doptårta, så nu är maten färdig. Imorgon bär det iväg in till stan, ska fixa dekorationer och de sista detaljerna vid vår klädsel. Har även lyckats få en klipptid, fredag morgon 07.45. Iiiik, vad tidigt. Men bra med tanke på att vi ska förbereda allt på fredag. På lördag vill jag nämligen bara njuta.

7 tankar på “Busy week”

  1. Hej!Har hittat hit, till din blogg. Har inte kommenterat förut, men jag måste bara skriva att Maja är söt som socker och jag hoppas ni får en fin dag på lördag! Går själv på ’övertid’ och vääntar på en egen liten pärla.. Var tvungen att gå tillbaka och läsa om din tid som gravid, det var rolig läsning! Fler som går över tiden.. 🙂

  2. va kul! vi håller också på att förbereda inför dopet som är på söndag.. lycka till med allt…Vad ska du ha på dig förresten?

  3. Helena: Välkommen! Oh, jag lider med dig som gå på övertid. Men håll ut! Det är värt att vänta på sin skatt (även om det är hemskt frustrerande). Hoppas bebisen tittar ut snart!Suzzan: Lycka till själv! Ha inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig ännu. Lovar att avslöja när det är bestämt.Mia: Japp, hittade underbara http://www.chokladhuset.se i nynäshamn, beställde tårtorna igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.