Hemma igen

Vi är nyss hemkomna från vår weekend i Göteborg. Dagarna har svishat förbi. Vi har myst med min farbror, ingifta faster och kusiner. Totalt var vi tio vuxna, tre busiga hundar och en bebis. Så det har varit full fart. Lite för mycket fart för lilla Maja. Men det har gått hyffsat. Trevligt har vi haft det i alla fall. Med släktmiddag, konståknings-VM, systers födelsedag, trevligt resturangbesök, lite shopping och mysiga promenader.

Nu är det dock otroligt skönt att vara hemma. Det tycker hela familjen. Imorgon kickstartar veckan. Och den är minst sagt fullspäckad, med dop på lördag som höjdpunkt. Men ikväll har vi fortfarande ledigt. 

1 tanke på “Hemma igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.