Två timmar

I två långa timmar var vi ute med mammagruppen och gick. Så skönt, även om vädret inte var det bästa. På vägen hem shoppade jag frukt så ikväll blir det fruktsallad till efterätt. Perfekt när sötsuget gör sig påmint. Och det verkar det göra ofta nuförtiden. Men jag försöker låta bli i veckorna. Det är ju faktiskt bara en månad kvar tills jag ska ligga i bikini och påskhelgen kommer nog att bjuda på mycket gottigheter. Och jag har ju det där förargliga kilona kvar att bli av med från graviditeten. De är bara några stycken, men jag saknar min gamla kropp. Så det får nog bli fler tvåtimmarspromenader framöver och färre chokladkakor.

1 tanke på “Två timmar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.