Tåtjakt

28524-1148

Eftermiddagen har spenderats framfö datorn. Jag har jagat den perfekta doptårtan. Inte helt lätt i detta tårtkonservativa land. Har inte lyckats hittat något bra konditori som gör en doptårta som jag vill ha på någolunda bra avstånd. Närmaste jag har hittat ligger i Vallentuna eller Nynäshamn. Och det är inte alls särskillt nära. Suck. Tänk om man hade bott i staterna. Ameikanarna vet minsann hur man gör fina babytårtor!

Det hade varit roligt att bjuda gästerna på dopet på en sådan här dfin tårta!

6 tankar på “Tåtjakt”

  1. Fast allt handlar ju faktiskt inte om yta… Vet av egen erfarenhet att de där amerikanska konstverken till tårtor inte alltid är så värst goda! (Om det är till någon tröst!;)Kram Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. Hej StinaVi har fått tag i fantastiska tårtor via konditorskolornas bagerier. De vill ofta ha utmaningar och brukar baka på uppdrag dvs gör i stort sett vad som helst som är möjligt, dessutom kostar det bra mycket mindre och vi har alltid varit supernöjda, Kolla om ni har något sådan skola i närhetenHälsningar Marianne (inte riktigt faster, men släkt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.