Succé!

28524-1145

Babysimmet var så lyckat igår. Maja verkligen tjöt av glädje. Hon simmade och simmade. Lilla snuttan, hon är helt klart ett blötdjur! Det var en lugn grupp med bara fyra bebisar, varav en inte gillade att bada så han gick upp. Så det fanns gott om plats att sprattla på. Vilket Maja gjorde. Hon sprattlade som en galning. Vi längtar allihop tills nästa gång om två veckor, då är det pappas tur att hoppa i plurret med lillan. Efterår somnade hon som en stock. Men vid läggdags var hon minst sagt speedad. Babysim och sjunga med i alla bidrag i melodifestivalen tar lång tid att smälta. Men vi har sovit ok, iaf.

28524-114728524-1146
Publicerat i Maja:

11 tankar på “Succé!”

  1. Linda: Det va toppenmysigt!Angel: Tack!Amanda: Tack!Sara: Jätteskoj!Sophie: Fab med simning!Jenny: Gör det, jag tror säkert att Ed kommer att gilla det.Vea&Milo: Tackar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.