Amningshjärna

Suck, upptäckte nyss att jag glömde min kamerasladd hemma hos mamma och pappa. Så nu kan jag inte lägga upp bilder förrän tidigast på torsdag. Suck. Jag som tog så fina bilder idag på vår söndagsprommenad längs vattnet.

15 tankar på “Amningshjärna”

  1. oj vilken osis, för et var ju rätt bra grejer från AA. vad synd. men det fanns ju så många andra bra saker 🙂 hade du kul i onsdags då?

  2. Jag tyckte den var bra, men det fanns såklart låtar jag inte gillade. Christer Sjögren var sämst. Men Charlotte var ganska bra, även om jag hejade på Sanna mest.Du då? =)

  3. Pain när man glömmer något. Jag glömde min kamerasladd hemma under Sthlms trippen, och det var pain. Eller så tänkte jag inte på att ta med den? Hursomhelst, pain! Hehe.

  4. Emelie: Ja, det va trist att AA-saken fattades. Ja, jag hade en trevlig onsdagskväll.Julia: Både cheap monday o monki, vad jag har förstått.Jenny: Följde länken från en annan blogg där du kommenterat.Hartiginnan af Uppsala: Lite jobbigt, men som tur är har jag en bra mobilkamera.Charlotte: Japp, det är min bebis.Charlotte: Det blev riktigt gott.Tobias: Gårdagens avsnitt var minst sagt intressant.The Place: Japp, jag o min syster o min mamma ska se herrarnas final på lördag.Danni: Ja, jag som tyckte att jag fick med mig allt, men icke.Mini: Trist är det!Josefin: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.