Gullfian

28524-1143

Idag testar Maja sin nya Gapklänning, den är lite stor, men väkdigt fin på henne. Hon har börjat göra så mysiga saker nu. Som att "sjunga" med när vi sjunger för henne. Hon har också börjat kramas och ge oss stora, blöta pussar med öppen mun. Sötnosen!

Publicerat i Maja:

23 tankar på “Gullfian”

  1. ja visst är dey mysigt när dom vill pussa tillbaka. Man ser på Edvin när han vill pussa. Han gapar också o ”söker” sig mot våra munnar!Hon va underbart söt i sin klänning! Ha en bra helg.Kram Carolina

  2. Men lilla vännen! Så underbar du är! Så fint hår.. Hälsa mamma att hon ska vara stolt som har en så fin liten tjej!Stora kramar från Sofia o Hedda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.