Snart iväg igen

Vi har nästan nyss kommit hem från BVC. Blev ett långt gruppmöte med trevliga mammor o bebisar. Alldeles strax kommer Majas farmor hit, hon ska sitta barnvakt så att jag och T får gå på Henrik Schyfferts show "The 90’s – ett försvarstal".Hinner tyvärr inte skriva något om gårdagen, men om ni går in på VeckoRevyn.com så hittar ni en gästlista, om ni är nyfikna har många av gästerna säkert skrivit något om kvällen. Är det något annat ni vill vera, skriv en fråga i kommentarsfältet så kan jag besvara mingelfrågor imorgon! Hade en toppentrevlig kväll i alla fall!

Hm, nu är frågan. Svida om inför kvällen eller inte?

3 tankar på “Snart iväg igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.