Dagens quicky….

28524-1142
Hoppar in en snabbis. Jag o Maja ska alldeles strax på föräldragruppsträff på BVC, sista gången. Idag ska det handla om barnsäkerhet, spännande! Ska försöka berätta mer om gårdagen när vi kommer hem. Är dock urtrött, det här är fjärde natten i rad som Maja har varit bråkig. När ska det vända?
Aja, idag har jag i alla fall på mig:
♥ Ljusblå blus, H&M Trend
♥ Vitt linne, H&M Mama
♥ Blå jeans, urgamla från JC (Japp, föregraviditetsjeansen är på!)

Ute:
♥ Skor? Stövlar? Sneakers? Eller gummistövlar? Vi får se, det lutar åt det senaste med tanke på vädret.
♥ Skinnjacka?

Sorry för blixten, glömde stänga av den!

10 tankar på “Dagens quicky….”

  1. Snyggt, älskar blå/vitrandiga skjortor. Skjortor var räddningen när jag ammade när man ville känna sig lite extra vardagligt fräsch. Dock funkar det inte nu, får ju springa efter sessan så blir det ju svettfläckar direkt i skjorta ;)Det sysns på bilderna att kilona rasat av och du välkomnat de gamla kläderna :)sköt om er!

  2. Viggo har också haft en perod där han sov jättedåligt i ca två veckor, men sedan i söndags har han sovit bättre än någonsin och det är sååå skönt! Hoppas det slutar på samma sätt med Maja =)

  3. Cissi: Åh, tack!Jessica: Skjortor är toppen. Å tack för komplimangen, det är några förargligsa kilon kvar, men snart så!Amanda: Den här från h&m är ganska ny. Hittade en snygg från benetton också, kansk hittar du en där? Det var kul att träffa dig med!Fanny: Tack det samma! Stina: Tack, det var kul att träffa dig med!Sarah Åh, tack!Maria: Det hoppas jag med, man blir ju galen när man inte får sova!

  4. Det vänder rätt som det är 🙂 Min tös hade en period på en månad då hon somnade mellan 4-6 på morgonen. Jag va ett vrak. Men plötsligt vände hon på det och somnar nu mellan 20-22 på kvällen. Utmärkt för ibland sover hon då igenom hela natten. Så får ja somna med henne jämte mig. mysmys 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.