Mammalunch och bebisshopping

28524-1137
Ceasarsallad o ramlösa – beach 2008 here I come! 
28524-1138
Zarashopping till lllan. 

Den icke-existerande uppdateringen igår här på bloggen beror på att vi hade fullt upp, hela dagen. Morgonen började sådär, Maja fick nämligen feber av vaccinationssprutorna, så vi sov inge vidare. Men det kunde ju inte hindra oss! Så vid tio stack vi in till stan för några ärenden och lite shopping innan mammalunchen.

På Zara hittade jag vårjackan till Maja som jag spanat på ett tag. Supersöt med luva i regnavstötande material. Inne i butiken var det slutrea så jag var tvungen att norpa åt mig några tröjor och koftor till lillan för superpriser.

Mammalunchen var helt fantastiskt mysigt. Jag är så glad att jag har hittat de här tjejerna att umgås med, för de är underbara! Och deras bebisar är så charmiga. Alla bebisar är flickor och de har verkligen börjat bli små egna individer nu med alldeles egna personligheter.

Dagen avslutade med dopplanneringsmiddag med Mamma och Svärmor. Jag tror att Majas dop kommer att bli jättefint!

Ikväll är det ju VeckoRevyns bloggmingel… lite nervös faktiskt. Har ju inte träffat så många irl och jag kommer nog att känna mig naken utan Maja. Får nog ta med mig Bayswatern som sällskap. Den stora frågan är dock vad jag ska ha på mig?

5 tankar på “Mammalunch och bebisshopping”

  1. Tycker alltid du verkar få till snygga outfits, så du behöver nog inte oroa dig! Är alltid väldigt inspirerande att se hur vardagssnygg du är!

  2. hej tjejer!! Hm det är nog inte samma jacka som vi har ser jag, den har inte samma knappar och vår har en luvjacka inuti som man kan knäppa bort och använda separat.. Den cerisa koftan ser ut som en Oliven har! De har massa fint på Zara! Var var det rea?? måste dit… ;-)kram på er och hoppas du har kul på minglet!!

  3. Alltså… Jag menar att du lyckas ju alltid se snygg ut till vardags, så då borde det ju inte vara några problem till fest. Inte att du ser alldaglig ut på något sätt. Upptäckte först nu att det blev lite konstigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.