Eftermiddag i soffan

28524-1136
Mysdress och linne från H&M. Tofflor från Asos. Filt och kopp från Ikea. Dvd från Lovefilm.se

Vädret är minst sagt trist idag och eftersom Maja fick sprutor imorse så tar vi det lungt i dag. Och vad passar då bättre än att krypa upp i soffan med en kopp te och en bra film på tv:n. Vi tittar på Dirty Dancing. Tjejmys med andra ord!

6 tankar på “Eftermiddag i soffan”

  1. Å vad mysigt det låter! Hälsa lilltjejen från Tant Sophie!;) Btw, du får hålla oss uppdaterade om vad som händer med bildstölden! Blev du något klokare på min vattenstämpleguide?Kram Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. Sophie: Maja hälsar tillbaka! Har inte hunnit kolla på stämpelguiden ännu, helgen fullkomligt flög förbi. Men tack för den!Angel: Tack det samma!Agnes: Ja, det är toppenmysigt att vara mammaledig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.