Anmäld

Idag har jag pratat med polisen angående bildstölden. Tydligen rubriceras brottet som dataintrång. Jag har nu polisanmält den där Jessica, eller vad hon nu heter. Även om anmälan kanske inte leder till något känns det i alla fall skönt att veta att jag har gjort så mycket jag har kunnat. Och jag har ju genom min anmälan uppmärksammat polisen på att sådana här brott begås. Polisen jag pratade med (ringde deras "anmälningsnummer" 114 14)  var jättevänlig, det kändes verkligen som om hon tog mitt ärende på allvar.

Så nu uppmanar jag alla er som råkat ut för samma sak som mig: Polisanmäl!

Ju fler som anmäler, desto mer resurser måste polisen lägga på den här typ av brott.

13 tankar på “Anmäld”

  1. Hej söta har ej hunnit se vad som skett men ska läsa ikapp! Jag har anmält stölder av bilder men brott läggs ( helt fucking otroligt nog ) ned! Hoppas det ordnar sig för er!KRAM

  2. Gud vilka sjuka människor det finns, hoppas det händer något i detta fallet. Tycker att folk kommer alldeles för lätt undan med sådant här!

  3. Sätt din blogg-adress tvärs över alla kort du lägger upp från och med nu. Det är bara att gå in photoshop och skriva på med text när du redigerar de råa bilderna och även om det är fult och irriterande att inte få ha sina saker ifred så tar de inga bilder som har en annan adress på för det syns ju då att de ljuger.BRA att du polisanmälde!!*kram*

  4. Sätt din blogg-adress tvärs över alla kort du lägger upp från och med nu. Det är bara att gå in photoshop och skriva på med text när du redigerar de råa bilderna och även om det är fult och irriterande att inte få ha sina saker ifred så tar de inga bilder som har en annan adress på för det syns ju då att de ljuger.BRA att du polisanmälde!!*kram*

  5. Hej tjejen! Det var inte igår…! Hoppas verkligen att den här historien inte upprepar sig, känns riktigt obehagligt.Hoppas också att ni mår bra, alla tre! Lycka till med dop-planerandet nu! :)Kram på sig

  6. Nicole: Det känns urbra.Josefine: Ett konto på bilddagboken har snott ilder på min Maja o Englas Jolie.Sara: Ja, jag blev lite förvånad fakstiskt, med det kändes riktigt bra.Emily: Man kan ju alltid hoppas!Angel: Det känns bra.Maria: Ja, någon typ av vattenmärkning ska jag nog får till.Jessica: Tack!Johanna: Vad kul att du ska dit!Jonna: Blir kul att ses!Anna: Hej vännen! Kul att du har blogg, ska genast lusläsa.Sara: Jätteskönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.