Färgklick

28524-1135

Hittade denna fantastiska färgklick till cocktailklänning från Christian Lacroix och blev genast förtjust. Trots att jag inte är en tjej som brukar falla för flera starka färger. Eller mönster för den delen. Men den här klänningen är ju oemotståndlig. Man blir ju superglad av den! Jag skulle spinna vidare på färgklickarna och missmatcha med kornblå skor från Chloé, olivgrön clutch från H&M, orange solbrillor från Topshop och naturvit solhatt från H&M. Perfekt för en trädgårdsfest i sommar!

2 tankar på “Färgklick”

  1. Den är fin den där klänningen!Såg den på Net-a-porter. Brukar du beställa därifån? Har dom lång leverans tid? Funderar på att klicka hem en klänning till ett bröllop men måste nog vänta tills lönen kommer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.