Ledsen och arg

Nu har det drabbat även mig. Jag som trodde att min blogg inte var "stor" nog. Men jag har blivit bestulen. Bestulen på bilder av min dotter. Det finns en människa som utger sig för att vara Majas mamma. Hon har lagt upp bilder på min bebis och bilder av mina inköp och påstått att det är hennes egna. Jag vet inte var jag ska börja. Är både förtvivlad och förbannad. Är ingenting heligt numera? Är jag naiv som trodde att jag skulle få ha min dotter ifred? Att jag skulle kunna lägga upp bilder på min dotter på min blogg för att mina vänner och släktingar ska få se hur hon utvecklas och växer.

Ska jag behöva lösenordsskydda bloggen? Ska jag behöva sluta skriva om det som betyder mest för mig i hela världen? Ska jag behöva ändra på mig för att människor inte kan skilja på mitt och ditt. Fan ta er som förstör. Fan ta dig Jessica! Det är sådana som du som får mig att vilja lägga av, men jag tänker inte ge mig utan strid.

Det är inte bara jag som råkat illa den här gången. Engla har blivit bestulen på bilder av sin Jolie (igen) och det förekommer minst två bebisar till på den här sidan. Innehavaren har alltså tagit minst fyra bebisar och uppger att alla dessa bebisar är en och samma "Nadja".

Så ni som har en hemsida eller blogg och som lagt upp bilder på er bebis, gör er själva en tjänst och gå in och titta efter på http://jessicaa1989.bilddagboken.se/ för att försäkra er om att ni inte blivit bestulna.

Uppdate 8 mars 13.10: Tusen tack för alla era kommentarer. Som många har noterat tycks kontot med de stulna bilderna ha gått upp i intet. Om det är blogginnehavaren själv eller www.bilddagboken.se som tagit bort kontot är ännu oklart. Jag har inte fått något svar på det mail som jag i går skickade till bilddagboken angående bildstölden, vilket jag anser som högt anmärkningsvärt. Att utreda olagligheter tycks inte vara högprioriterat. På måndag ska jag försöka få tag på någon från sajten, samt kontakta polisen. Tack för allt ert stöd!

51 tankar på “Ledsen och arg”

 1. även engla gravid fins ju med där hon som vanligt visar sina outfits d ser man ju och så såg jag lilla Maja å sen en annan bebis kanske var Jolie?asså jag är nog lika arg som du,HUR funtade är människor?du måste ANMÄLA d dtill dom på bilddagboken så kontoto tas bort.

 2. Vad är detta för sjukmänniska?!?!?! Det är juh en hel hög bilder på Maja och Jolie. Fan va sjuk. Hur trög är ohon. Bilder på Engla när hon är gravid. Men snälla nån, det är juh äckligt. Ska man inte få kunna lägga ut bilder utan att nån snor dem? Om du har nåt fotobehandlingprogram när man kan skriva på kortet gör det så ingen kan sno dem. usch va lessen jag blir för er skull. Vill tacka för en mysig blogg, är kul at fälja er vardag! Många kramar Kajsa som kikar in varje dag =9

 3. och en sista sak,hoppas verkligen inte du börjar lösenordsskydda även o mdet är förståeligt för jag älskar att följa er blogg å många håller nog med mig,

 4. Angel: Tack för dina ord! Jag har redan anmält. Och vad trodde hon, att hon inte skulle bli upptäckt? KramKajsa: Tack för din kommentar. Det är ryssligt och läskigt. Måste nog se till att lära mig att vattenstämpla. Kram

 5. Angel: Jag vill verkligen inte göra det, men om jag ändå bestämmer mig för lösenord så kommer jag att utannonsera det lååångt i förväg så att alla som brukar läsa kan fortsätta att göra det.

 6. Herregud vad hemskt!!! Vilka sjuka människor det finns!! Jag brukar kika förbi här ibland för jag tycker din blogg e så himla söt! Polisanmäl tycker jag! Hoppas det ordnar sig! Kram kram

 7. Herregud vad hemskt!!! Vilka sjuka människor det finns!! Jag brukar kika förbi här ibland för jag tycker din blogg e så himla söt! Polisanmäl tycker jag! Hoppas det ordnar sig! Kram kram

 8. Förstår verkligen om man reagerar!! Jag blir arg som attan även om jag inte finns med på några bilder! Psykisk störning eller vill hon bara jävlas med folk?? fy fan!Tips: min guddotter har en egen bilddagbok som är lösenordsskyddad. Där lägger de ut bilder på henne … kanske vore ett alternativ till bloggen? Blogg + lösenordsskyddad bilddagbok?

 9. usch vad obehaglig tjej! Tur iallafall att du upptäckte henne. Kanske är naivt att tro att man får ha bilder ifred på nätet, men vad ska man göra då? Så tråkigt aatt skydda allt med eftersom man missar många läsare då.. hoppas ni får en mysig helg iallafall!!

 10. Det är verkligen sjukt när det börjar gå så långt att människor inte ska kunna lägga ut bilder på sina barn/sig själv. Fattar inte hur någon kan sjunka så lågt och göra så. Önskar er en trevig helg iaf Stina!

 11. Fy vad obehagligt, måste vara en sjuk person som borde söka hjälp. Blir rädd och undrar om bilder på mina små cirkulerar där ute. Vattenmärk bilderna, kanske hjälper lite i alla fall. Jag brukar kika in här då och då, läsvärd och rolig blogg. Hoppas att du får en trevlig helg tillsammans med den familj trots detta.

 12. folk är ju herlt sjuka i huvudet! man ser ju klart o tydligt att det är maja o jolie..även du o engla skymtas ju på några av bilderna… vad får man ut av sådant?jag vill precis som du kunna lägga ut bilder på mitt barn så släkt o vänner kan följa allt som hämnder o sker.. har följt din blogg sedan du var gravid o jag vill absolut kunna fortsätta att följa din o majas vardag!kram carolina

 13. Hej Stina! Fy vad hemskt, det är verkligen helt sjukt!! Jag var nyss inne på ”jessicas” bilddagbok och jag blir riktigt förbannad!!! Hur kan hon vara så korkad och lägga ut bilder på Engla och hennes mage och säga att ”åh jag saknar min bebismage” Alla som läser din och Englas blogg ser ju att det är era döttrar! Usch jag förstår att du blir riktigt ledsen och arg! Jag kikar in här varje dag och tycker ni verkar så härliga! Har läst din blogg enda sedan praktik-tiden på VR. Jag hoppas att allting löser sig och att jag kommer kunna fortsätta läsa din blogg även om den lite lösenordsskyddad. Ang. vattenstämling så vet jag att Engla fick hjälp med det så du kan säkert mejla och fråga;)Massor med Varma Kramar till er!Victoria

 14. Det ska såklart stå: ”…och att jag komemr kunna fortsätta läsa din blogg även om den BLIR lösenordsskyddad” ;)Kram

 15. Usch vad obehagligt!! Måste vara en sjuk människa som gör något sådant, fantiserar ihop sitt eget drömliv..! Tänker på er och hoppas ni mår bra ändå! Om jag vore du skulle jag absolut polisanmäla, det måste vara olagligt att gra så här!! Stor kram /Hanna, en trogen läsare

 16. så vidrigt gjort, måste kännas fruktansvärt.. man undrar ju vem denna människa e som utger sig för att vara nån annan, jag hade polisanmält det.. så trist att människor inte kan skilja på ditt o mitt =(

 17. Usch vad läskigt! Ryser när jag tittar på korten, har själv en dotter på 9 månader och vet faktiskt inte hur jag skulle reagera om jag hittade kort på henne nånstans. Hoppas dom stänger ner sidan så fort som möjligt och att det går att spåra användaren. Sen vet jag att det fanns ett inlägg hos Engla förrut om hur man vattenstämplade bilderna, kanske nåt du ska satsa på? För sånna här sjuka människor kommer tyvärr alltid att finnas och det skulle vara väldigt tråkigt om vi inte fick se mer av Maja i fortsättningen.Kram

 18. Gumman det är så hemskt när sånt där händer!!! Blir så arg!!!! Klart att du inte ska begränsa din blogg eller sluta ha bidler på Maja i den, då har ju hon ”vunnit”, men det du kan göra är att sätta en vattenstämpel på bilderna… En kompis till mig skrev om det efter Englas första bildstöld o hade tips på en bra sida om maninte gör det själv i PS…. http://www.rebeccas.se/?s=vattenst%C3%A4mpel Nu kommer inte jag in på den sidan så jag antar att dom har tagit bort henne! Eller jag hoppas det iaf!!Massa kramar

 19. Fan vad arg jag blev när jag läste detdär. Du kanske kan börja ”märka” bilderna med ditt namn eller så? Men sluta inte skriva denna blogg, då vinner hon ju. Jag gillar denna blogg och vill mer än gärna fortsätta läsa den eftersom den är en av mina favoritbloggar. Jag kom inte heller in på hennes sida, hon har troligen gjort den inställningen på bdb så att man inte kan komma in på henns sida om man inte är kompis med henne. FAN VAD FEGT!

 20. Fan vad arg jag blev när jag läste detdär. Du kanske kan börja ”märka” bilderna med ditt namn eller så? Men sluta inte skriva denna blogg, då vinner hon ju. Jag gillar denna blogg och vill mer än gärna fortsätta läsa den eftersom den är en av mina favoritbloggar. Jag kom inte heller in på hennes sida, hon har troligen gjort den inställningen på bdb så att man inte kan komma in på henns sida om man inte är kompis med henne. FAN VAD FEGT!

 21. men gumman! det är ju sjuuuukt. men, jag är inte fövånad, tyvärr!!.. därav lösen i min blogg. kommer inte in och kan titta. hur gör jag?? många kramar till dej och maja!!

 22. vad hemskt att man inte kan ha bilder för sig själv :/ du kan väll fixa nått såntär skydd som engla har på sina bilder så att man inte kan kopieraLisa

 23. Människan måste vara helt störd? Tycker så synd om er! :(Nu komemr jag inte in på sidan för att se, det verkar som hon själv har lösenordsskyddat sin bilddagbok. Än värre.

 24. Vad tråkigt att det finns människor som förstör. Jag tycker synd om dig, det måste kännas hemskt. Hoppas du fortsätter skriva, tycker om att läsa din blogg.

 25. Men fyfan! Inte roligt alls! Jag vet inte om jag kommenterat tidigare, men jag har följt din blogg ett bra tag, tror det var sen sommar 07. Jag har själv en tös på ett år gammal! Jag brukar vattenstämpla kort på min dotter. Och så har jag även högerklickskyddad så det blir lite svårare för dem att kopiera bilder.Men tråkigt och ledsamt att någon kan göra så! Jessica

 26. Kan man inte få en länk till denna människa! Flera här verkar ju veta var man kan spana, vill också se psykot!

 27. Nej är det sant. Vad finns det för folk egentligen där ute. Att man kan göra sådant. Usch. Ska kolla in sidan, hopppas verkligen inte mina bilder är tagna men min blogg är så liten som tur är. Fy vad hemskt. Tänker på er drabbade!Kram

 28. Bilddagboken är nu lösenordsskyddad så det gick inte att kika in. Jag har gjort så att jag flyttat min blogg till wordpress och skyddar alla inlägg med bilder på Melvin, finns ett fåtal på honom utan lösenord men då har jag satt en vattenstämpel. Hoppas anmälan gör nytta.

 29. tänkte på en sak, många säger att folk tar bilder mycket från familjeliv också..så om man har en sådan kanske det är därifrån bilder tas också! Bara en tanke, hoppas det går att polisanmäla i alla fall!! Kram

 30. Fy fan! Vidriga människor utan eget liv! Vill verkligen inte att du ska behöva lösenordsskydda! Jag vill fortsätta läsa ju =) men förstår precis hur du känner! Jag hade blivitförbannad! Rättelse: Jag ÄR förbannad!

 31. helt j*vla sjukt är vad det är, hemska människor som finns. Hur kan man ta bilder på en annans bebis och säga att det är ens egen. SJUKT och jag tycker så synd om dig som drabbas av det. Hoppas personen åker dit. kram på dig

 32. FY F*N, jag ser rött! Pratade med en kompis om detta igår och berättade om vad Engla råkat ut för och idag läser jag detta hos dig. Det poppar bara upp en massa svordomar i mitt huvud så det är bäst att jag slutar skriva nu….

 33. Hoppas att det löser sig för din dotter ska bara visas upp där hennes mamma skriver och det är här och ingen annanstans. Jävla människa som snor.

 34. Ett riktigt övergrepp! Hoppas det inte händer er igen. Det är verkligen roligt att få läsa om lilla Maja och hennes framsteg,hoppas kunna göra det framöver också! Kram!

 35. Jag blir så arg, ledsen och rädd när jag läser detta, tänk att det finns så mycket sjuka människor. Tanken har slagit mig att det skulle kunna hända när jag lagt ut bilder på min dotter men man vill ju ändå inte tro att det ska inträffa. Usch! Jag lider med dig! Nu ska jag försöka att märka mina kort i fortsättningen och hålla utkik efter idioter! Tråkigt!Kram

 36. Fyyyyyyy fasen. Man blir ju helt blå av ilska när man hör sådant. Vilken störd människa. Att man bara okrkar! Kram från oss till lilla Maja.

 37. Fy vad otäckt jag kommer tyvärr inte in på bildagboken vilken läskig människa.Man blir så förbannad och mörkrädd vad e det för människa som sysslar med sådant,de måste ju vara kriminellt?Stå på dig hoppas alla kan hjälpas åt när sådant händer.

 38. Bilddagboken är borttagen, vad jag kan se i alla fall..Lösenskydda inte din dagbok men välj ut korten du visar och skriv copyright girlie.blogg tvärs över dina bilder som du visar upp. Det är enda sättet för dessa tjuvar orkar inte sitta och ”sudda” och redigera bort sån text. Stå på dig!

 39. Jopps, jag kommer inte heller in på den. Instämmer helt med vad alla andra skrivit innan, är alldeles förskräckligt och obehagligt. Förstår om det känns kränkande och som ett övertramp på ert privatliv samtidigt som du känner att din sötis gör en stor del av bloggen. Jag vill allafall gärna se bilder på din söta tjej i fortsättningen också, har följt dig sen du va på VR! Genom att sluta lägga upp bilder låter du dessa sjuka människor vinna på sätt och vis. Stor kram/Emma

 40. Jag blir arg bara av att läsa inlägget. Vad är det för fel på en människa som gör så? Hoppas du får komma till rätta med detta och att denna person fattar vad hon håller på med.Gillar din blogg och läser den varje dag på jobbet, ofta flera gånger per dag =)kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.