Cancelled

Idag hade jag tänkt att vi skulle ha "stora fixardagen". Planen var att vi skulle komma iväg tidigt för att fixa pass till lillan, kika på en klänning till ett kommande bröllop (inte mitt), byta en sak, hämta ut min telefon, luncha med sis och titta på en vårjacka till Maja. Men stackars liten har blivit lite förkyld. Hon hostar och rosslar. Även om humöret (det bra) verkar opåverkat så vill jag ändå ta det säkra före det osäkra och stanna hemma. Vill inte ta med hene på tunnelbanan och inne i butiker med alla läskiga virus som finns i luften just nu. Jag tror bestämt att hon blivit smittad av sin mamma och pappa. T var ju krasslig i förra veckan och jag har en förkylning på g som inte riktigt vill bryta ut. Eventuellt tar vi en promenad lite senare.

I övrigt har vi haft en drömnatt härhemma. Maja somnade 21.30 och sov i ett sträck till 03.30. Efter nappistoppning somnade hon om. Gnydde lite vid 04.30 men vaknade inte för mat förränn 06.15! Rekord! Målet är ju förstås att hon så småningom ska sova hela natten, utan varken nappistoppning eller mat. Självklart vaknade jag till vid 03.30 och kunde inte somna om förrän två timmar senare. Men man kan ju inte få allt, och jag fick trots allt nästan åtta timmars nattsömn.

Publicerat i Maja:

9 tankar på “Cancelled”

  1. Vad skönt, man blir som en ny människa när man får sova. Själv är vi bortskämda, Källa somnade 22:30 inatt och vaknade 7:30 för mat (några nappistoppningar blev det dock 😉 )

  2. Det är ju för trist. Jag förstår inte nöjet med det. Men för att skydda mig har jag gått över till att blogga på wordpress. Då kan jag lösenordskydda alla bilder på Felix. Känns gött faktiskt.

  3. Very interesting and informative site! I am looking for information on the history of textile and resilient floor coverings. If anybody can help, please let me know. Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.