Godmorgon lillördag!

28524-1132

Så här ser det numera ut varje morgon hos oss. Maja sitter i sin stol och äter på sina leksaker medans jag får äta frukost vid matbordet. Lyx att kunna sitta där!

Igår firade vi Majas femmånadersdag. Eller firade och firade. Maja var g-n-ä-l-l-i-g. Men vi han dock med en långpromenad med föräldragruppen. En mil. En och en halv timme. 10 000 steg. Nice. Hann även med att baka citronkaka, lasange och laga korvstroganoff till middag. Det tycker jag var bra jobbat med tanke på grinfian här hemma. Tyvärr verkar hon vara på dåligt humör även idag… Det är ju sol ute i alla fall!

6 tankar på “Godmorgon lillördag!”

  1. Åh vad stor hon har blivit! Sitter själv i stolen, jag tycker fortfarande det var alldeles nyss hon kläcktes ;)Är diskmaskinen ny? Har inte för mig att ni hade nån sist

  2. Det är nästan exakt en månad mellan våra små tjejer. Imorgon blir Olivia 6 månader och vi ska på kontroll hos doktorn. Såg att du ska på Veckorevygrejen. Hoppas vi ses då! Kram

  3. Vad skönt att hon kan sitta själv så du får äta frukost ifred. Nova har vi börjat öva lite med så några minuter går bra. Numera är man ju snabb med att äta när man får två händer fria en stund 🙂

  4. Anna: Ja, hon har blivirt urstor, lillkickan. Hon kommer att kännas ännu större när din lilla tittar ut! Nej, maskinen har ”alltid” stått där. Du kanske inte tänkte på den.Sara: Oftast är jag också det, men ibland lyckas man åstakomma mer. Kom dock ihåg att kakan var från en kakmix och köttfärsåsen o ostsåsen var redan färdig.MiaShopping: Ja, vad kul. Så syns vi där. Har förståt att det är ganska många som ska gå.Kristin: Ja, det är riktigt trevligt. Det här med att äta i lugn och ro och tugga ordentligt kan helt enkelt inte appliceras på oss småbarnsföräldrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.