I wish…

28524-1131
Även om det var en aningens vitt på marken när jag vaknade imorse så har jag vår i kropp, sinne och hjärta. Det här skulle jag gärna vilja ha haft på mig idag:
♥ Underbar hallonröd chiffongblus från nya favoriten Forever21.
♥ En marinblå kofta står högst upp på önskelistan i vår. Denna har en intressant assymetrisk skärning. I like! Kommer från McQ.
♥ Klassikern Edith från Chloe är en önskedröm. Så snygg! Så användbar! Så underbar!
♥ Dessa chinos är redan på väg hem till mig från H&M. Hoppas de är lika snygga i verkligheten som de är på bild. Perfekta slapparbyxan i vår som kan vara coola till barhänget med ett par killerheels och en nätt topp.
♥ Ursöta lackflats med rosett designad av superdivornas superdivor, Jennifer Lopez.

9 tankar på “I wish…”

  1. forever21 är trevligt 🙂 Upptäckte affären när jag var i Chicago och jobbade 2006 och nu skickar dom ju till Sverige, najs 🙂

  2. Tänkte fråga dig om dina vita tygskor som du hade köpt på hm för 98 kr är de dem från barnavdelningen? Hur är de i storlek?Jag ligger mellan 38 och 39 vilken storlek tycker du jag ska ta?

  3. Emma&Simon: Lovar att rapportera hur de är när de kommer.Sara: Ja, sjukt billigt. Det är nästan värt att betala tullen nu när dollarn är så låg.Sophie: Japp :-)Amanda: Nej, mina skor är från vanliga avdelningen. Har du någon möjlighet att prova skon? Iom att det är barnskor så tror jag att det snarare kan vara små i storleken än stora. Men jag har tyvärr ingen egen erfarenhet. Barnskorna slutar på 39 o jag har 40. Hoppas du hittar ett par som passar!Dessi: Den verkar urhärlig, så fin färg.Frida&Fabolous: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.