Ikea-söndag!

Snart ska jag och Maja åka till IKEA med mormor. Maja behöver verkligen en egen matstol nu. Har under någon månad matat henne i babysittern, men det blir så kladdigt överallt. Annars ska vi inte ha något speciellt. Mer än ljus och servetter förstås…

Vad gör ni denna Vasaloppssöndag?

2 tankar på “Ikea-söndag!”

  1. Ja, det kan ju vara bra att köpa en barnstol istället 🙂 Du får lägga upp en bild på den sen när din söta dotter sitter i detn och kladdar (haha). Min söndag har jag spenderat på Älvsjö mässan i Stockholm, det var båtmässa. Bor i Norrköping, så det blev en väldigt trevlig familje utflykt. Ikväll blir det nog ett skumbad och sedan Wallander. Ha det så bra!Kram Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.