Lekdag

28524-1128

Supergungan kommer från Fischer Price. En sådan ska jag verkligen investera i om vi någon gång får fler barn.

Igår var jag och Maja på mer äventyr. Vi besökte Majas kompis Olivia (och hennes mamma Victoria). Där var även Majas andra kompis Livia (och hennes mamma Ulrika). Värdinnorna bjöd på god fika och Maja tyckte att det var riktigt skoj. (Innan hon kom på att hon verkligen inte ville sova, fast hon var jättetrött, och väckte de andra bebisarna med sina protester).

Olivia var så snäll och lånade ut sin supergunga till Maja. Den är hur häftig som helst, gungar, låter och har fiskar som snurrar runt runt. Maja var mycket imponerad. Tyckte att det var urhärligt att gunga med vinden i håret.

På kvällen hade jag plannerat in lite "egentid" i form av storhandling på Willys med mamma. Tyvärr blev T dålig så Maja fick följa med. Mycket trevligt, tyckte mormor. Och Maja uppförde sig exemplariskt, men vi var båda helt slut när vi kom hem. Så vi har många kassar torrvaror att plocka upp idag. Som tur är har vi sovit helt okej. Jag har börjat "ransonera" nattmaten för Maja. Istället för att supersnabbt ge henne mat nattetid vid minsta pip får hon nu ett mål mat, vid fyra. Dock sov Maja över detta klockslag i natt och ville inte ha mat förrän 06.15. Big improvement!

Publicerat i Maja:

9 tankar på “Lekdag”

  1. GOtt! Skönt att du fått sova så länge. 🙂 Önskar er en fantastiskt härlig lördag! Hoppas T blir bättre så ni får mysa alla tre. Fick du mitt mail? KRAMAR/SOFIA

  2. Michelle: Åh vad glad jag blir av din kommentar. Tack!Janine: Haha, vilken rolig! Tyvärr är ju Maja för stor (och hon skulle inte ligga still). Men om det skulle bli fler barn kanske vi hyr en sådan!Vickantikkan: Ja, de börjar nog förstå ”mitt” numera. Skulle vara roligt att se hur Maja skulle reagera om någon annan bebis låg i hennes babygym.Sofia: Jag har inte fått mailet (är det till hotmail eller spray?) Spraymailen (som är den gamla) krånglar. Prova att maila om till girle.blogg@hotmail.com. t mår förresten mycket bättre o vi ska ha barnvakt inatt, lyx!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.