Uppdatering

image1127
Från vänster: Naturvit body i ekologisk bomull, Lindex. Grå velourbyxor (i stl 74) och marinblå velour från Lindex. Röd zipptröja, Lindex. Vit/blårandig tröja, H&M, Rosa piké, H&M. Gröna amrybyxor, H&M och två bodys med spets (en i 68 en i 74) från H&M. 

Idag har jag och Maja slagit på stort. Vi har shoppat massor till hennes vårgarderob. Hon behövde mer plagg i storlek 68 eftersom storlek 62 börjar bli lite smått. Men nu har vi nog så att vi klarar oss ett tag. Sedan måste hon ju ha nya sommarkläder till Egypten, men det väntar vi nog lite med.

10 tankar på “Uppdatering”

  1. Kul att handla lite nytt, Lindex har mycket fint – H&M har mest fint till tjejer tycker jag. De där byxorna från Lindex är superbra. Ha det gott!

  2. Lia Florenz: Tack!mikK: Eller hur :-)Kristin: Den är så fin, mjuk och skön.Sofia: Jag tyckte mig se några fina killplagg på h&m också, den randiga tröjan är från pojkavdelningen.Ida: Ja, de kan sin sak.Fröken Isakson: Ja, det gjorde ”shoppingnerven” lite nöjdare. Vi åker den 21 april och blir borta i två veckor.Emma o Simon: Visst är den urfin?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.