Brrr

Jag och Maja är precis hemkomna från en lååååångpromenad i regnet med föräldragruppen. Maja sov hela turen. Hon hade det så mysigt i åkpåsen innanför regnskyddet. Jag hade det mindre skönt. Var lite stressad imorse och tog på mig alldeles för lite kläder. Så jag blev snabbt dyblöt och frös nästan hela vägen. Nu har jag just kommit ur en varm dusch och hinkar te, så att jag blir varm igen. Det var förstås urskönt att vara ute och gå, men nästa gång måste jag se till att vara bättre klädd.

6 tankar på “Brrr”

  1. Brr va kallt! Men duktigt att komma ut trots kass väder! Får se om jag trotsar regndropparna, tar på mig Viking-stövlarna och går ut senare… =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.