Take a nap

Eftersom lillsessan här i huset har lagt till sig ett nytt sovmönster har vi sovit middag nu på eftermiddagen. Maja har börjat somna ganska tidigt, i går redan halv tio, och sover i sex timmar i sträck – Tack! Men sedan tycker hon att det är morgon klockan fyra på morgonen -Nej tack! Även om hon är urgullig o sjunger på "morgonen" så blir min sömn lite rörig eftersom hon har en tendens att vakna ofta på småtimmarna när hon väl har somnat om. Så idag var det verkligen så skönt att sova med Maja. Det är första gången på evigheter som jag sover mitt på dagen, har lärt mig "övelerva" på mindre sömn än tidigare. Undrar hur det kommer att kännas när Maja börjar sova hela nätter. Ljuvligt förmodligen…

7 tankar på “Take a nap”

  1. Jag vågar knappt skriva här att O är inne i en superbra period nu för då ändrar hon väl sig 🙂 Just nu sover hon från kl. 20 och vaknar kl. 6 och vill ha mat. Sen somnar hon om och låter mig sova till 7.30. Jag njuter så länge det varar…

  2. Allt går ju så i perioder! Jobbigt när man är mitt inne i det bara. Tror också du kommer tycka att det är ljuvligt! :-)Jag tycker det är jobbigt när Hedda somnar senare än 19 på kvällarna, eftersom hon i vanliga fall somnar strax efter 18.. ;-)KRAMAR FRÅN OSS TILL ER!

  3. Miashopping: Låter härligt. Jag håller tummarna för att det håller i sig och att Maja apar efter :-)Sofia S: Haha, jag antar att man vänjer sig snabbt med bra nätter. Sover hon hela nätterna, eller äter Hedda fortfarande nattetid?

  4. Sömn är verkligen ett återkommande samtal när man har småbarn. Just nu är Zoe inne i en jobbig sömnperiod, somnar sent på kvällarna, vaknar flera gånger på natten och går upp klockan sju. I julas somnade hon vid 18.30 och sov till 09.30, vilken skillnad! Dock har hon aldrig sovit längre än sex timmar på raken utan att vakna.Undra om man kommer att minnas avsaknaden av sömn när de är tonåringar och sover hela dagarna? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.