Torsdag kväll

28524-1118
Idag ska jag och Bayswatern ut på egen hand. Maja ska vara hemma med pappa och jag ska möta upp en kär vän och ta ett glas vin eller två. Det ska bli jättetrevligt. Hoppas ni får en toppentorsdagskväll!

♥ Svart klänning med broderier, H&M
♥ Svart kofta, H&M
♥ Svarta strumpbyxor, H&M
♥ Mulberry Bayswater
Ute:
Svarta skinnstövlar, Scorett
♥ Naturvit kappa, H&M

6 tankar på “Torsdag kväll”

  1. Amanda: Väskan är verkligen fab!Matilda: Tack!Mikaela: Tack så mycket!Vonca: Det är klart att jag inte ammar om jag druckit vin. Som tur är tar Maja flaskan, så hon får ersättning när jag är borta. Det tar tre timmar innan ett glas vin ”försvinner” ur kroppen och mjölken.Kristin: Det var urtrevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.