Kickstart

Imorse vaknade både jag och Maja med ett leende på läpparna. Härligt humör, härligt väder och härligt med en ny, färsk vecka. Efter lite frukost stack vi ut på en timmes promenad i solskenet och fågelkvittret. Det var verkligen vår ute. Det var så härligt att komma iväg redan på morgonen, har varit riktigt dålig på att promenera under hösten/vintern. Men nu hoppas både jag och lillan på bättring. Nästa gång följer Ipoden med som sällskap.

Efter prommenaden har vi hunnit tvätta, vika tvätt och busat. Och klockan har inte ens hunnit slå tolv ännu. Att komma igång tidigt har verkligen givit mig massa ny energi.

8 tankar på “Kickstart”

  1. Fröken Isakson: Åh, ansiktsbehandling låter helt underbart!Tess: Visst är det, så mycket roligare än när det är vintergrått.Tora: Hihi, vi brukar vara extremt lata, men man mår ju mycket bättre när man kommer ut!

  2. har också varit ute på en långpromenad på förmiddagen. Har varit lite dålig på att komma igång tidigt då Källa gärna sover länge på morgonen (jag skyller på henne).Men jag har börja ställa väckarklockan så att vi kommer upp och får lite gjort 🙂

  3. Sara: Maja har också varit en tjuvsovare (fram till kl 9-10) eftersom hon inte brukade somna föränn 23-23.30. Nu somnar hon oftast innan tio, senast halv elva. Då vaknar hon vid åtta. Men så har det bara sett ut de senaste veckorna. Så om jag var du skulle jag passa på att sova när Källa sover. Hon kommer tids nog att ändra dygnsrytm. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.