Det sa bara klick

28524-1115

Förra helgen klickade jag hem lite vårnyheter från H&M. Igår kunde jag hämta ut dem, snabb leverans! H&M brukar ju annars vara duktiga på att ta god tid på sig. Paketet jag fick hem innehöll flera godbitar. Jag gillar alltihop (förutom ett par shorts som fick åka tillbaka).
♥ Svart klänning i bomull som jag bloggat om innan. Jättesöt a-linjeformad klänning med broderier och fickor i urskönt material. Bra som den är eller med ett skärp/sidenband i midjan.
♥ Underbart mjuk och skön nougatfärgad kofta i 100% ekologisk bomull. Även den har förekommit tidigare på bloggen. Perfekt längd! Plus för de klädda knapparna.
♥ Så snygg vårjacka. Missade att kontrollera materialet, denna var visst i bomull/polyesterblanding. Inte optimalt kanske. Men den var så snygg. Blev inte riktigt rätt färg på fotot, den är lite djupare röd. A-linjeformad. Jag kommer att bära den som den är eller med ett skärp i midjan.
♥ Enligt beskrivningen skulle den här kjolen vara ljusblå, men jag tycker snarare att den är vit och svartrandig (mycket tunna ränder). Tycker den var ursnygg trots att jag hade förväntat mig något annat. Kommer bli fin till brunbrända ben och vita tygskor. Den får bonuspoäng för den söta detaljen bak. Kjolen har jag tidigare skrivit om här.

8 tankar på “Det sa bara klick”

  1. å så fint shoppat 🙂 den röda jackan fast en svart väntar i min vårgarderob också! tror att det är samma iaf. grymt bra pris! hoppas du och maja har haft en bra vecka. livia är förkyld, men annars mår vi bra. promenad och fika snart?!! kramar

  2. Sophie: Tack honey!Johanna: Tack tack!Kristin: Ja, jag är riktigt nöjd.Ulrika o Livia: Det är säkert samma, grymt bra pris! Stackars lilla Livia, hoppas hon mår bättre snart. Vi promenerar o fikar görna snart! Kram

  3. Ränderna är snarare marinblå än svarta. Jag kom fram till det då jag skulle köpa leggings till den… blev marinblå. Jättefint!

  4. Caroline: Åv, vad bra, då vet jag. Var hittade du marinblå leggings? *vill ha*Anna: Den är om möjligt ännu snyggare i verkligheten. För 298 är den ett riktigt kap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.