På resande fot

image1111

Vi ska ju till Egypten senare i vår. Det hade jag nästan glömt. Men bara nästan. Lillan kommer då att vara cirka sju månader. Jag hár kommit fram till att vi inte kan släpa med oss vår Kronan-vagn. Den blir för tung och jag vill inte riskera att den går sönder. Därför behöver vi en resevagn. Jag har hört mycket gott om Maclarens sulkyvagnar och har spanat in denna som verkar superpraktisk och är riktigt snygg. Självklart i rosa och grått. Ser bara två nackdelar: Något dyr (men den har nog ett bra andrahandsvärde) och att man måste köpa till resväska till vagnen (har sett andra vagnar där väskan ingår). Men det blir nog en sådan ändå.

Publicerat i Maja:

13 tankar på “På resande fot”

 1. Hej Stina! Länge sedan jag skrev här (och i min blogg också för den delen……)! Läser fortfarande din blogg så ofta jag kan =) Jag skrev ett inlägg i somras om resevagnar (http://miamor.blogg.se/1187808772_resevagn.html). Vi köpte en Maclaren Triumph till slut. Vi har åkt utomlands med den 2 ggr nu och det har fungerat hur bra som helst. Väska behövs inte. Det finns både spärr för att den inte ska fällas upp + en bärrem så att man kan bära den över axeln. Du får rulla fram vagnen ända fram till planet och när du landar står den och väntar utanför planet igen. Tänk på vikten bara för det skiljer sig ganska mycket mellan olika vagnar… Och du har rätt de har jättebra andrahandsvärde + att det är bra kvalitet! Regnskydd följer med också… Ok nu ska jag sluta skriva. Ha det så bra!

 2. Fast om man åker från arlanda får man INTE ta med sig NÅGON vagn till planet. Väska har jag aldrig haft till våran parpaly/resevagn o det funkar ju bra att bära dom en då, dom få gånger man behöver det.

 3. Hejsan! Vi åkte till Hurghada med min son förrut och då hade vi med oss en enkel paraplysulky. Alldeles lagom. Har bara hört gott om mclaren vagnarna och planerar ni inte att åka utomlands jätteofta så länge lillan är liten så rekommenderar jag att köpa en begagnad, finns många fina som knappt är använda. Reseväska behöver du inte. På Arlanda får man en plastsäck som man packar in vagnen i så att tyget skyddas. Tänk bara på att spara den påsen, får dom finns inte på Hurghadas flygplats. Hoppas ni får en jättebra resa, är riktigt avundsjuk 🙂 Kram

 4. hej!Vi skulle åkt till Egypten i går men tyvärr blev sessan sjuk och vi fick avboka (maginfluensan). Hur som så köpt vi en resevagn när hon vra 6 mån och har använts flitigt då vi i ofta reser inom sverige till släkt och vänner och köpte då babyproffsens egna. SUPERBRA. Vi är helnöjda! Så titta på den!kram

 5. Miamor: Åh, tack för alla tips! Vi får dock inte ta med vagnen ändra fram till flyget, har kollat med flygbolaget. Vagnen måste checkas in med resten av bagaget (thank god för Babybjörnen), så jag är lite sugen på en väska iaf.Anonym: Tack för dina synpunkter!Emelie: Vi kommer nog att resa inrikes en hel del framöver och eftersom Kronan är ganska tung kan det vara skönt att ha med en lättare vagn om vi inte ska vara borta så länge. Har kikat runt lite efter en begagnad, men har inte hittat någon jag gillar. Är ju hopplöst förtjust i nyköpta saker 🙂 Tack för plastpåsetipset!Jessica: Usch så trist att ni inte kom iväg. Hoppas ni kan åka en annan gång!Denise: Haha, ja, du. Inte riktigt vår stil. En rosa (om jag kan övertyga sambon) blir det nog. En grabb kan ju också sitta i en rosa/grå resvagn om vi får fler barn.

 6. Vi har en sån till Nike!Jag älskar den! Den känns liksom redig och stabil fast det är en enkel resevagn. Dom billigare alternativen som tec Graco känns så platsiga. Vi har inte haft några problem med vagnen och då har vi kört den en del. Så, det är en jätte bra resevagn!Vi fick en ny chokladbrun i julklapp så våran rosa/grå ska säljas…Den är ca ett år gammal och i bra skicka..skriv om du är intresserad:)Happy valentines, KRAM!

 7. Hej Stina! Vilket bolag reser ni med? Arbetar själv inom resebranschen o är det mitt bolag fixar jag så du kan ha vagnen med dig ända till gaten!! Vi kan maila i sf så fixar jag det! Vilkn vagn du än har menar jag!! :-)Kram Kram

 8. Arbetar på apollo! Glömde säga det:-) knasigt!! Förresten tror du att dessa vagnar är billigare i USA? Ska åka dit med jobbet o tänkte passa på att köpa en isf! Har själv en liten på 9 månader….Kram kram

 9. Ida: Låter sannerligen intressant, kan jag få lite betänketid? Vera: Har inte riktigt bestämt oss, vi har inte kikat ordentligt ännu. Fick Milo någon vagn?Nina: Så passande! Vi ska nämligen åka med apollo. Om du kan maila mig på girlebloggen@spray.se så vore det toppen. Tack snälla du! Maclaren verkar ju vara engelskt, så jag tror inte att de är billigare. Men man vet ju aldrig. Trevligt med amerikaresa!

 10. Nina menar du verkligen att du kan fixa så dom får ta med sig vagnen om dom åker från Arlanda! Vet att dom är stenhårda på det där. Har själv jobbat lite på arlanda o även rest en del med småbarn.Så jag blev så nyfiken på hur det kan fungera.Annars funkar deras små bagagevagnar innanför ganska bra att sätta barnen i om dom kan sitta själva.(dom har liksom en hylla precis som en kundvagn)

 11. Jo det brukar faktiskt gå att ordna. Tror faktiskt inte att det endast beror på mina kontakter. Och jag har alltid själv med mig vagnen ända fram till gaten.Stina mailar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.