Blå vår

28524-1108

Oh vad jag längtar till våren. Och till vårgarderoben. I vår, liksom tidigare vårar, kommer jag att satsa mest på preppy- och marininspirerat. Även om det inte är det "hetaste" just nu. Jag älskar det krispigt vita med fräscha accentfärger som rött, blått och beige. Jag passar i det just för att känner mig bekväm i det. Så nu ser jag verkligen fram emot att proppa garderoben full med randiga tröjor (om det får plats några fler), ljusblå shorts, slappa, ljusa jeans, nätta koftor i fina material och skira blusar.

Även om det marina kommer att vara dominerande för min del i vår kommer jag även att satsa på söta kjolar och klänningar. Det hör ju våren till! Och gamla garderobsklassiker som skinnjackan och trenchen från Victor&Rolf for H&M följer ju självklart med även denna säsong

Bilder H&M o privata.

4 tankar på “Blå vår”

  1. Jag var och shoppade inne i Göteborg i lördags och den randiga kjolen + den randiga skjortklänningen fick följa med hem.Är supernöjd, och så är det ju lite kul att du lagt upp just dom kläderna här på bloggen-

  2. Anna: Den ser verkligen toppen ut, hoppas den är lika fin i verkligheten. Kommer passa fint till din mage!Caroline: Åh vilken trevlig shopping, jag har klickat hem båda plaggen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.