Söndagsshopping

28524-1105

Söndagar har kommit att bli stora familjeutflyktsdagen i vår lilla familj. Så även denna söndag. Dagens tripp blev en resa alldeles i min smak. Vi åkte in till city och shoppade! Snälla familjefadern skämde bort både mig och lillan. Jag fick en supersöt ljusblå blus från H&M Trend och enfantastisk klockad svart kjol med hög midja från Zara. Helt underbar, en riktig drömkjol! Dock var den helt omöjlig att få fin på bild. Men ni får se den vid ett annat tillfälle på en outfitbild. Lovar att säga till!

Maja fick den här supergulliga "sailor"-inspirerade vårtröjan i vitt och rött från Zara Baby. I samma butik såg jag den underbaraste lilla ljusrosa kappa jag någonsin sett. Så ljuvlig! Säkert världens mest opraktiska plagg, men det struntar jag blankt i. Jag var tvungen att ha med den hem och efter lite övertalning packades den ner i en midnattsblå kasse.

Efter lite nödvändig pyamasshopping till sessan och god lunch begav vi oss hemmåt. Nu är det söndagsmys i soffan för hela slanten!

9 tankar på “Söndagsshopping”

  1. Vad mysigt med söndags utflykt.. du verkar ha ett mysigt liv hela tiden 🙂 Gillar din blogg. Skadar inte att sägas ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.