Rent hus

Fredagsnyttan här hemma brukar innebära städning. Så även denna fredag. Jag tycker att det är så skönt att inleda helgen med ett rent och fräscht hem. Det är så mycket skönare att vakna upp på lördagsmorgonen i nyttvättade lakan och gå på nytorkade golv. Maja hjälper till på det sättet hon kan, men andra ord: tillåta sin mamma att gå loss med dammsugaren. Hon blev dock lite fundersam på vad det där stora högljuda åbäket var för något.

2 tankar på “Rent hus”

  1. Håller med om att det är skönt att ha det rent och fint inför helgen! Tyvärr är inte Källa så hjälpsam ännu utan hon får sitta i babybjörnen eller på armen och städresultatet blir väl sådär :-/ Njut av helgen och rent hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.