Faboluos fredag!

28524-1102

Efter all städning och en dag i leggings och tröja var jag sugen på att dra på mig något lite med helgpassande. Även om vi bara är hemma. Till middag blir det hemmagjord pizza. Självklart följer vi vanan trogen och kikar på På Spåret. Semifinal idag, kan nog bli riktigt svåra frågor!

♥ Vit topp, H&M Divided

♥ Svart vippkjol, H&M

♥ Svarta strumpbyxor

♥ Svarta pumps, julklapp från sis

♥ Rött sidenband i midjan

Maja är också fredagsfin, har dock inte plåtat henne. Men kan avslöja att hon bär sin fainskor idag 🙂

28524-1103

7 tankar på “Faboluos fredag!”

  1. Christina: Tack! Jag är inte säker, tror att de är från Vagabond. Fick dem av min syster i julklapp 2006.Kristin: Tack! Ja när man är mammaledig får man ju ta de tillfällen som gesatt piffa till sig lite. Fredagar är ju just ett sådant tillfälle.

  2. Carro: Hihi, jag ser dem som ballerinas, men jag förstår vad du menar :-)Emma: Inte i vanliga fall, men jag får aldrig tillfälle att använda dessa annars, så jag hade dem lite i fredags 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.