Senaste Majanytt

image1101

Nu går det snabbt. Den här veckan har vi nog börjat förstå att Maja inte längre är en nyfödd liten minibebis. Hon är fyra månader och vi kan testa nya saker med henne. Härom dagen var det ju banangröt. Och igår åkte hoppgungan fram för första gången. Maja tyckte att den var skojig, även om hon inte riktgit förstod att hon skulle gunga med benen. På bilden har hon ju sparkbyxor på sig och då fick hon inget fäste i golvet. När vi testade utan byxor gickt det bättre.

Maja har även börjat förflytta sig. Vet inte riktigt hur, men man lägger henne på fårskinnet ena minuten. En stund senare ser det ut som på bilden. Pippi förflyttar sig också lika mystiskt. Hon började också på fällen.

Publicerat i Maja:

11 tankar på “Senaste Majanytt”

  1. Ok, ska prova göra så med bilderna istället… tack =)Vet inte vad vi ska börja med för smakis! Förslag mottages tacksamt i bloggen hihi =) Potatis är vanligast bland våra kompisar tror jag…

  2. Kristin: Ja, det är verkligen spännande!MiaShopping: Känner igen det där med bläckfisk. Maja ska känna på ALLT. Helst vill hon smaka på det också.Tina: Det är jättekul!Cerese: Ja, det gäller att ta vara på tiden, för den flyger iväg.Angel: Tack!Josefine: Ja, hon snurrar, fast inte runt utan som visaren på en klocka. Huvudet är nästan still men kroppen snurrar o snurrar längs golvet. Ser urfestligt ut!Majsan: Vi började med banangröt. Tyckte potatis verkade lite trist. Om potatis skulle vara det första jag smakade på skulle jag nog inte vara så sugen på att gå över till fast föda. Men banangröten är ju mums!

  3. Åh visst börjar hon bli lite ljusare i håret? Jolie har också ljusnat, blir nog blondie till sommaren skulle jag gissa på :-)Snart får vi väl börja springa efter busarna när det ska krypas och klättras ;-)Kram på er!

  4. Engla: Ja, Maja blir ljusar o ljusare. Hon är ljusare i botten, så just nu ser det nästan ut som om hon har utväxt! Blondisar till sommaren vore mysigt! Snart är det nog dags att barnsäkra hemmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.