Söndagspirr

Jag känner mig taggad inför nästa vecka. Vi har mycket skoj inplannerat, bland annat fyramånadersdag, bvc-besök och mammaträff. Idag tar vi det dock väldigt lungt. Vad gör ni nästa vecka?

9 tankar på “Söndagspirr”

  1. Härligt att du är taggad! Skulle behöva vara det själv… Har precis skickat in en tenta i sista minuten. I veckan som kommer ska jag hinna med hantverkare, föreläsningar, skolarbete, IKEA, packning och en flytt. Ska bli skönt när veckan är över!

  2. Jag är också taggad! Sambon fyller 25, inköp av ny bilstol, mys med kompis och hennes son, babyrytmik och öppna förskolan, till helgen kommer min mamma på besök och förhoppningsvis är min dotter nöjd, glad och frisk! :-)Hoppas ni får en härlig vecka!! Kramar

  3. vi ska träffar er ;-)och ska till bvc/föräldragrupp, mammafika, träffa gammal arbetskamrat, ha sexandthecitymaraton med tjejkompisarna, köpa matstol på IKEA och tillslut åka till Örebro och hälsa på våra föräldrar!! 🙂 pust.. kram o gonatt!

  4. Nu ska vi se: Babysim, poweryoga, babymassage, jobba (?!), nätverksträff, fika/bio, fika med mammagruppen o fredag vet jag inte.Det är ett hårt liv att vara mammaledig eller hur? ;-)Hoppas vi ses på fikan på onsdag. :-)Natt o kram!

  5. Har inget planerat för veckan, tur är väl det för jag har fått en rejäl förkylning. Hoppas bara att lilla Källa slipper få sin först förkylning. Men jag hoppas jag snart kommer igång med lite roliga mamma-barn aktiviter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.