Snabb lördagsshopping

28524-1096

Eftersom vi är bortbjudna till inte mindre än två ställen ikväll, först födelsedagsmiddag för min kusin och sen inflytningsfest hos Ts kompis, var vi i stort behov av presenter. Hela familjen åkte därför en snabbis till Farsta Centrum. Där sprang jag ursnabbt in på H&M o haffade denna söta pyamas till Maja. Det känns lite roligt att den är tvådelad, får se hur praktisk den är. 98 kr kostade den iallafall, men jag betalade desto mindre med min 50% kupong o mitt personalkort. Love H&M.

7 tankar på “Snabb lördagsshopping”

  1. Så sött! Jag ville köpa en vit t-shirt med Hello Kitty till min lille kille. Fanns bara med puffärm tyvärr. Tror min gräns går där, men vi får se…

  2. Den har jag också köpt till min Nova. Hon har dock använt den på dagen när vi bara myser på hemma. När hon sover blir hon lätt kall så då tror jag inte den skulle vara så praktisk för henne. Fin är den iallafall!

  3. Min dotter är 14 månader och då är tvådelat jättepraktiskt eftersom de flesta barn i den åldern hatar att ligga på skötbordet och bli bytt på. Då är det bra att slippa pillra med knappar och bara kunna dra av och på byxorna 🙂 Pyjamas med dragkedja är också jättebra men inte så lätt att hitta, har nog bara sett det på KappAhl hittills.

  4. H&M är guld, även utan kuponger och rabatter!! Jättesöt pyjamas!!! Har hon testat den än?? är oxå suge på tvådelat, men med tanke på olivens akrobatsika konster i sömnen så skulle den nog hasa upp i armhålorna..Kram på er!!

  5. Cissi: Jag håller tummarna på att du hittar en fin tröja till din grabb!Anonym: 25%Kristin: Smart att använda den som mysplagg.Jenny: Vi har en dragkedjepyamas från H&M.Vickantikkan: Tänkte testa den inatt, utlovar recension. Vi prommar gärna på tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.