Fredagsfina

28524-1095

Ikväll svidade vi om, precis som förra fredagen, från mjukisar till klänningar. Maja är ju förstås mycket sötare i sin än jag är i min. Därför bjuder hon på sin outfit idag, allt från H&M. Nu väntar mysmiddag i form av libanesiskt take-away och På spåret. Härligt med fredag!

12 tankar på “Fredagsfina”

  1. Hej! Först vill jag bara säga att jag brukar läsa och titta på din blogg nästan dagligen, och det är superkul 🙂 Sen måste jag bara säga att din dotter är nog den sötaste lilla tjej jag någonsin sett 🙂 Hon är verkligen URGULLIG! Kram Emelie

  2. ja, jag är inte den enda som skriver att maja är nog den sötaste bebisen jag sett på väldigt länge. jag älskar bebisar med mkt hår och vill jätte gärna att våran bebis ska ha mörkt svart och mycket hår när Han/hon föds. när det nu blir 🙂

  3. LinnM: Tack :-)Isabella: Vad snäll du är. Jag hade faktiskt inte en tanke på att bebisar kunde ha så mycket hår när de föddes föränn Maja kom ut med sin jättekallufs 🙂

  4. hahah då har du (självklart) inte sett mej och min lillebror när vi kom ut.Dom försökte sätta upp mitt hår i en rosa tofs men det stod åt alla håll. Min brorsa var precis likadant. hår överallt.Och vi tappade aldrig håret utan det växte. Grttis maja på 4 månaders dagen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.