Polare och pyren

28524-1091

Maja inviger julklappskläderna från farmor och premiärprovar därmed stl 68. Klänningen sitter helt ok, bara lite stor men strumpbyxorna är något för långa. Urfin är hon iallafall, kickan.

Imorse trotsade vi väder och sömnbrist (var det fullmåne inatt, Maja betedde sig jätteunderligt?) och drog iväg in till stan. Barnvagnsbio stod på schemat, tillsammans med några andra mammakompisar och deras ursöta bebisar. Innan bion passade vi på att shoppa lite och jag åt lite smålunch.

Filmen hette Jane Austen Bookclub, en helt okej film, gullig och lite rolig. Och jag som är en sucker för happy endings blev nöjd. På bion tyckte Maja att allt var så intressant. Hon kikade och kände på allt hon kom åt. Snäll var hon också. Efter lite plirande åt hon och sen gosade/sov hon mest hela tiden. Babybio blir det helt klart fler gånger och jag är så glad som har hittat ett gäng med andra mammor som vi kan umgås med, alla är verkligen supertrevliga.

28524-1092
Dagens shopping, den klassiskt rödovitrandiga omlottbodyn och en urfin jeansklänning, allt i 68 och allt från Polarn&pyret. 

11 tankar på “Polare och pyren”

  1. jättekul med bio i dag, det får vi göra om!!! Jag älskar att gå på bio, lika bra att vänja små kottarna i tid ;-)Sött du shoppat, har de fått in vårnyheter på PO.P??kram på er och godnatt!

  2. Kristin: Tack så mycket!Caroline: Ja, POP har farligt mycket fina saker… skulle kunna gå lös därinne.Ida: Visst är den härlig, hoppas Nike kan ha sin snart!Purvi: Tack själv!Jenny: Ja, du o Jonna måste följa med nästa gång, jättemysigt!En Mölnbos liv: Jag tycker absolut att du ska testa babybio, det är verkligen en upplevelse!Vickantikkan: Jag tyckte det såg ut som om de fått in en hel del vårnytt, o mer lär ju trilla in de närmsta veckorna. Bion var toppen.Vera P: Tack det samma. Jag älskar Milos min när filmen började, snacka om fashinerad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.