Nyttigt för själen

Idag har vi varit med om en massa nyttigheter både för benen och själen. Promenad (bennyttigheter) och brunch (själnyttigheter). Strax efter tolv begav sig hela lilla familjen ut på solig söndagspromenad. Vi gick hela vägen in till söder, en redig promenad på drygt en timme. Så himla härligt, man blir så glad av att vara ute i friska luften. Och jag o T fick chansen att verkligen prata med varandra, något som vi ibland glömmer bort i alla vardagssysslor och samtalsämnen. Vi mötte en drös med barnvagnsföräldrar som tänkt samma tanke som oss. Varje gång vi möter någon med barnvagn nickar vi igenkännande. Och det andra föräldrarparet nickar tillbaka. Man känner en tillhörighet, vi går igenom samma sak.

Väl inne på söder besökte vi ett av mina favoritcaféen för brunch. Prinskorv, bacon, äggröra, toast, fetaoströra o det bästa av allt: Amerikanska pancakes! Mums. Det var vi verkligen värda.

Maja sov hela vägen in till stan, hon slocknade två nanosekunder efter att vi gått hemifrån, och sov sig igenom hela brunchen. Det var underbart att få äta ifred i lugn o ro. Vet inte när det hände sist. Hon vaknade till när det var dags att åka hem, men var glad o tyst hela vägen på tunnelbanan. Nu ligger hon i babygymmet och snackar med sina leksaker, gullungen! Och jag kikar på uppvisningen i Konståknings-EM.

6 tankar på “Nyttigt för själen”

  1. Åh så gott det lät, var brunchade ni??? promenix är mkt bra inför beach08 😉 Är ni med på en promenix i veckan?? prelbokade torsdag med Rrika & livia..kram och godnatt girls!!

  2. Visst blir man glad så fort det är lite sol ute! Jag känner mig superpigg idag 😀 Brunch låter underbart. Det ska jag planera in när jag är föräldraledig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.