Tjejlördag

Jag o Maja myser i vardagsrummet med konståknings-EM på tvn. T är på ett jobbevent, så vi har en riktigt tjejlördag här hemma. Så mysigt så. Och Maja verkar väldigt förtjust i konståkning. Och tur är väl det. Jag har ju själv åkt i 15 år som yngre, och om Maja visar intresse får hon gärna bli en liten isprinssessa.

Appropå tävlingar i konståkning. I mars är det världsmästerskapen som i år går av stapeln i Göteborg. Det bästa av allt? Jag ska dit! Jag, syster (också hon gammal skridksotjej) och Mamma har biljetter till herrarnas final. Vi fick det i julklapp. Ska bli så himla kul.

6 tankar på “Tjejlördag”

  1. Maja låter som en söt tjej, hur gammal är hon? Mamma säger att jag får göra vad jag vill när jag blir stor men hon hoppas nog på golfproffs 🙂

  2. Så kul att läsa av en gammal åkare, har också åkt konståkning i 14 år =) har en bulle i ugnen och hoppas allt på en liten isprinsessa, blir det en pojke är jag dock ytterst tveksam till det=) Kul med nya finskan att hon kom trea, när ska det bli Sveriges tur att visa upp bra damer? Kanske det blir våra små som får stå för det?? Blir riktigt avis, skulle också vilja åka ner och titta. Trevig Helg!

  3. Vad roligt! Jag ska jobba som voluntär på VM och kommer förhoppningsvis träffa åkarna och se på endel program. Man får 2 fribiljetter till två olika klasser då man ställer upp o jobbar där 🙂 Jag är också gammal konståkerska som nu är domare. Följer din blogg! Ha en mysig dag!

  4. Stina: Ja, vi kan ju alltid hoppas. Jag har hört att vi ska ha några paråkare på framtåg, hoppas, hoppas. Lycka till med bebisen!Anna: Åh, cilket härligt jobb. Jag skulle gärna jobba som volontär under mästerskapen. Det måste vara roligt att vara domare. Vad ska du se under vm? Jag hade gärna sett uppvisningen.

  5. Stina: Ja, det är superkul! har spenderat hela helgen i landvetters ishall! Det ska bli toppen på VM, längtar! Har inte riktigt bestämt än men skulle såklart gärna se herrarnas o damernas långa samt uppvisningen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.