Äntligen fredag!

28524-1078
Maja när hon hjälpte mig att bädda rent tidigare idag.

Trots att jag o Maja är lediga hela tiden så är fredagarna speciella, det betyder ju helg och att T är hemma med oss i ett par dagar. Idag har vi städat jag o lillan, eller mest jag. Sessan hängde med i Babybjörnen. Nu när det är färdigstädat kan vi vara lediga. För att fira svidade vi båda om från mjukisbyxor till klänningar. Försökte fåtill en gemensam outfitblid, men det gick inge vidare. Maja inviger iaf sin naturvita stickade klänning från Baby Gap som moster köpt till henne i London. Och jag kör med en sommarfavorit, den vita ekologiska klänningen från Gudrun Sjödén.

Nä nu är det hög tid att börja med middagen. En fredagsklassiker: Tacos! Mums! Ska ätas framför På Spåret är det tänkt.

13 tankar på “Äntligen fredag!”

  1. Har följt din blogg sedan Maja var nyfödd, vad fort hon växer och hon blir ju bara sötare för varje dag som går! =

  2. hon är ju en sån underbar tjej. Håret liknar det jag hade när jag var liten.började med svart hår som sedan blev brunt sedan kopparrött, rött sen var det en salig blandning av alla färger på en och samma gång men sen blev det platina blont med små lockar och nu e jag mörkblond.haha kul och veta eller hur?… sorry

  3. Bra med bädd- och städhjälp 😉 tur vi har de små liven!! Börjar håret ljusna lite på henne nu eller tror du hon blir mörk fortsättningsvis? HOn är bedårande o charmig =)Ha en bra dag!

  4. Frida: Tack!Betti: Vad kul att du följer bloggen! Och tack för den fina komplimangen.Katrin: Tackar!Carolina: Tack så mycker!Isabela: Nej, det är bara kul att höra. Maja börjar nämligen ljusna ordenligt, i vissa ljus skiftar hon i rött. Det kanske är en liten blondin trots allt?En Mölnobos liv: Tack! Var filmen bra?Agnes: Tack! Hon växer så det knakar… vi avverkar kläder på löpande band här hemma.Majsan: Japp, det blir ljusare o ljusare. Ljust nu ser det typ ut som om hon har utväxt (ljust i botten o mörkt i topparna). Haha!Sara: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.