Dagens vill ha…

image1077

… är detta underbara set som skulle vara så fint på Maja till sommaren. Från Cocoon/La Redoute.

Publicerat i Maja:

10 tankar på “Dagens vill ha…”

  1. Åh! Jag skulle vilja ha till Hedda också. Tänk när det är sådär varmt så man slipper klä dem i lager på lager när man går ut. Tänk vad tufft med ett par converse-skor till det där? Eller bara ett par söta sandaler. Man skulle verkligen kunna shoppa hur mycket som helst till de små prinsessorna! Jag älskar när Hedda sitter i body utan arm så ma kan se hennes små gosiga armar:-) Stor kram på er! Tack för fina ord i min blogg, vi får fortsätta ha kontakt här! 🙂

  2. Sofia: Åh, Converse, där sa du nåt. Jag har ju faktiskt redan ett par sådana som jag fick när jag slutade på veckorevyn. Även om jag älskar Maja i overall så ska det bli kul att uppleva varmare tider med henne. Ja, du får kika in här då o då o lämna avtryck nu när du inte har någon egen blogg längre. Kram

  3. Hej!En fråga som inte alls rör inlägget. Hur gör man för att lägga in egna bakgrunder på blogg.se???Jag har haft en blogg vilande ett tag som jag tänkte ta upp, man jag vill piffa till den lite.

  4. La Redoute har massvis med söta klänningar till de små. Köpte en hel del därifrån till Zoe förra sommaren och har redan kollat in bland annat denna nu till sommaren. Helt ok pris och superkvalité.

  5. En Mölnobos liv: Ja, det är superkul att ha en tjej som man kan klä i fina klänningar.Caroline: Du måste ha ”pro” för att designa bloggen. När du har det kan du redigera stilmallen. Lite svårt att förklara i text. Jag har fått hjälp med min banner, resten har jag fått till genom att testa mig fram.Sophie: Jag skulle gärna vilja der ;-)Madde: Ja, man är ju grymt vårsugen just nu.Vickantikkan: Jag såg den på bloggen. Såå sött! Jessica: Kul att det är bra kvalité, då kanske man ska slå till.Krisin: Visst är det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.