Bröllopsklockor

image1076

Igår damp det ner något mycket trevligt i mitt brevinkast. En inbjudan till bröllop i sommar. Det är min äldsta kusin som ska gifta sig med sin fästmö. Så himla roligt! Jag har inte varit på bröllop på evigheter och ser fram emot festen. Att det är ett frackbröllop gör ju saken inte mindre trevlig. Äntligen får jag tillfälle att klä mig riktigt, riktigt fint. Och förhoppningsvis får jag chansen att se T i frack, mums! Jag o Mamma har beslutat oss för att hyra klänningar, så om det är någon som har något bra tips på uthyrningsställe i stockholmstrakten så får ni gärna hojta till!  Och vad gör man förresten åt håret? Har ni några tps?

7 tankar på “Bröllopsklockor”

  1. Åh va spännande!! Bröllop är ju alltid skoj!! Undrar om man blir gift själv nångång… hmm. Kan det inte va nice att gå till en frisör och fixa håret? Dyrt men kul att va riktigt riktigt fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.