Frisk luft

Idag har jag och Maja haft det riktigt trevligt. Vi har gått prommenad med tre andra mammor o bebisar i Hagaparken. Så skönt med frisk luft, trots att det var kyligt. Som belöning blev det fika i fjärilshuset. Det var så ljust och luftigt därinne att det kändes som vår. Åh, vad det är trevligt att vara mammaledig.

6 tankar på “Frisk luft”

  1. visst är det uuuuunderbart att vara mammaledig. och ännu härligare blir det i takt med att våren och sommaren kommer tror jag!!!Jättetrevligt i dag!! vi får göra om det snarast, jag skulle nog behöva ta den där uppförsbacken några ggr till.. ;-)kram på er och godnatt!!!

  2. Det låter helt underbart! Jag ska vara mammaledig med min lilla strumpa från och med mars och hela sommaren eftersom hennes pappa ska börja jobba igen. Det ska bli otroligt roligt, speciellt nu när hon har blivit ett riktigt yrväder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.