Nystart

Måndagar symboliserar alltid nystart. En ny vecka, redo att fyllas med en massa roliga saker. Vår vecka bjuder på en hel del godbitar. Vi ska luncha med Mamma o syster på trosdag. På onsdag blir det antingen barnvangsbio eller mammafika, det är lite oklart om man vågar gå på bio eftersom RS-viruset härjar som värst här i Stockholm just nu. I övrigt måste jag och Maja verkligen sätta igång och plannera dopet. Inbjudningskort ska ut, tema ska fastställas, meny kompneras. Ska bli urkul att ta tag i det projektet.

Idag vaknar vi utvilade. Sessan sov i tolv timmar inatt, dock med tre matpauser, men längsta sovpasset var sex timmar. Det var länge sedan hon sov så länge i sträck. Och då sov hon måååånga timmar på dagen igår också. Kanske är det så att sömn föder sömn?

3 tankar på “Nystart”

  1. Vi hade 47 gäster (=fler än man tror) och bjöd på en mycket uppskattad grekisk pastasallad, med bröd och dressing. Sedan beställde vi färdiga jättesmaskiga vhokladtårtor – blev hur bra som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.